Art of Wine - The Wave sauvignon blanc

Hokusai's Great Wave.

Een pittige, fruitige en verfrissende Sauvignon Blanc uit de baanbrekende kuststreek van Chili. Op het etiket prachtige kunstwerk The Great Wave van Katsushika Hokusai.

Intens aromatisch, met verrukkelijke smaken van citrus, kruisbes en passievrucht en geparfumeerd met zoete kruiden. Heerlijk knisperend en verfrissend, met een delicate mineraliteit en een lange, aanhoudende afdronk.

Lekker met groene salade, visgerechten, gegrilde groenten en geitenkaas.

 Art of Wine werkt samen met galeries over de hele wereld om kunst bij mensen thuis te brengen. De royalty's die ze betalen aan de musea voor het gebruik van de afbeeldingen zorgen ervoor dat toekomstige generaties, net als wij vandaag, van deze meesterwerken kunnen genieten. Consumenten vinden het leuk om hun favoriete afbeeldingen in het schap te vinden, genieten van het praten over hun persoonlijke relatie met deze wijnen en genieten ervan om de wijnen te schenken aan degenen waar ze om geven. Voor de horeca is de herkenbaarheid van de flessen een groot voordeel. Mensen onthouden misschien niet welke wijn ze hebben gedronken, maar wel het herkenbare etiket. De wijnen zijn afkomstig van kleinere producenten uit verschillende landen.

€ 9,95
Meer informatie
Heerlijk bij Witte vissoorten
Je zegt sow-vin-jon-blahn
Druif sauvignon blanc
Een bijzondere keuze
Een bijzondere keuze

Speciaal geselecteerde kwaliteitswijnen met etiketten waar meisjes blij van worden.

Eenvoudig besteld & bezorgd
Eenvoudig besteld & bezorgd

Voor 16.00 uur besteld binnen 3 werkdagen in huis.

Prijs en kwaliteit in balans
Prijs en kwaliteit in balans

Betaalbare kwaliteitswijnen door professionals voor jou geselecteerd.