K-Naia Bodegas Naia

Uit het hart van Rueda.

Vanaf de eerste slok ben je verkocht, of eigenlijk al van de geur die de wijn direct aan je geeft. Rijp tropisch fruit, venkel, grapfruit en vers gemaaid gras. Deze typische verdejo-aroma's doen je denken aan de zomer. Een frisse en sappige wijn met verleidelijke aroma's en een heerlijk lange afdronk. 

De druiven worden na de oogst vergist op roestvrijstalen tanks bij lage temperatuur. Hierdoor behoudt de wijn zijn jonge en fruitige karakter. De K-Naia is een blend van 85% verdejo en 15% sauvignon blanc.

Bodegas Naia ligt in La Seca, in het hart van het historische wijngebied Rueda. Ook wel bekend als dè Grand Cru van het Rueda gebied. De wijngaard is eigendom van Bodegas Naia en 23,5 hectare groot. Het wijnhuis heeft wijnstokken van maar liefst 80 tot 130 jaar oud. Door de ligging van de wijngaarden, rijke grond, een uitzonderlijk goed klimaat en oude wijnstokken, is wijnmaker Laura Sanz in perfecte staat om de beste wijnen van de regio te maken. De wijnen hebben een complexe, terroir gedreven karakter met verfrissende aroma's. 

Wijn & spijs: Een prachtige combinatie met gebakken oesters, salades, witte vissoorten, oosterse schotels, venkel en asperges.

€ 9,95
  • Koop er 6 voor € 9,48 per stuk en bespaar 5%
Meer informatie
Heerlijk bij Witte vissoorten
Je zegt ber-deh-goh
Druif verdejo
Een bijzondere keuze
Een bijzondere keuze

Speciaal geselecteerde kwaliteitswijnen met etiketten waar meisjes blij van worden.

Eenvoudig besteld & bezorgd
Eenvoudig besteld & bezorgd

Voor 16.00 uur besteld binnen 3 werkdagen in huis.

Prijs en kwaliteit in balans
Prijs en kwaliteit in balans

Betaalbare kwaliteitswijnen door professionals voor jou geselecteerd.