Over ons

Een aantal jaren geleden ben ik gegrepen door het wijnvirus. Ik ben gaan werken in een wijnspeciaalzaak en met veel enthousiasme de ene na de andere wijncursus gaan volgen. Om vervolgens door te stomen naar de Wijnacademie waar ik in Februari 2017 mijn diploma Register Vinoloog behaalde. Tijdens mijn studie kwam ik op het idee een online wijnwinkel op te zetten speciaal voor vrouwen. 

Het assortiment heb ik samengesteld op kwaliteit van de wijn, de prijs èn de uitmonstering van de fles. Zo kun je, als je vriendinnen komen, een kwaliteitswijn op tafel zetten met originele etiketten "waar meisjes blij van worden". 

De wijnen zijn ingedeeld op gelegenheid, zo hoef je niet te zoeken. Je klikt het moment aan waarvoor je een wijn wilt bestellen en krijgt direct een selectie van rood, wit en rosé te zien. Bijvoorbeeld Delicious Dinner, Fabulous Friendsnight en Pretty Presents.

De omschrijvingen van de wijnen geven je informatie over de wijn met een knipoog en zonder ingewikkelde termen. In de omschrijvingen staat ook bij welke gerechten de wijn het lekkerst is. Mocht jou gerecht er niet bij staan, dan hebben we een handige Whatsapp functie. Stuur een berichtje met het gerechtje dat je gaat maken en je krijgt zo snel mogelijk, tijdens kantooruren, persoonlijk advies.

Ben jij een echte wijnavonturier? Dan is de Meerwijnvoorvrouwen Sixpack zeker iets voor jou. De Sixpack verschijnt 6x per jaar en iedere keer met 6 verrassende wijnen, compleet met bijpassende recepten. 

Ook is Meerwijnvoorvrouwen gespecialiseerd in relatiegeschenken. Wij maken graag een feestje van ieder cadeau. (Op aanvraag via info@meerwijnvoorvrouwen.nl)

Heel veel plezier met het shoppen in dè online wijnwinkel voor vrouwen!

Geniet met je vriendinnen van de wijn en drink met mate.

Cheers, 

Debby